מתכון לחמין

מתכון לחמין

לא בטוחים שזה המוצר שאתם צריכים?

דברו איתנו ונשמח לעזור

053-9376054

החומרים


  • שלושה בצלים גדולים חתוכים לקוביות
  • מעט שמן
  • 5-6 תפוחי אדמה בינוניים
  • כארבע כוסות שעועית ששרתה במים לפחות ללילה. ניתן ואף רצוי לערבב שניים או שלושה זנים לחמין איכותי
  • קילו של בשר לקדרה בתוך שקית בד לבישול או רשת לבישול, אפשר גם חלקי עוף.
  • לרכישת שקיות הבד לחץ כאן  >>>
  • 2 תיונים
  • ביצים כמספר הסועדים
  • מלח ופלפל


אופן ההכנה


בסיר המיועד לגז ולתנור, (אני עושה חמין בסיר לבישול איטי) יש לטגן את הבצל, עד לשיזוף.

להניח את תפוחי האדמה, השעועית, הבשר ברשת, שוב תפוחי אדמה ושעועית.

להניח למעלה את הביצים.


למתכון חמין מעולה - יש להניח את שני התיונים בקצוות הסיר כשהחוט משתלשל לו מחוץ לסיר.

להרתיח מים, לערבב עם המים הרותחים מלח ופלפל ולצקת על החומרים בסיר.

המים צריכים להיות 3/4 גובה.


להביא לרתיחה ולהכניס לתנור למשך הלילה.

במהלך הלילה יש לבדוק את גובה המים, אם חסר.... יש להוסיף מעט כל פעם. 

למתכונים נוספים