אביזרי בישול

אביזרי בישול - לא לטבחים בלבד

. . .

לא צריך להיות בשלן מקצועי או טבח מומחה על מנת להשתמש במספר אביזרי מטבח מקצועיים, ולא יקרים, אשר ישדרגו את חווית הבישול שלכם. אם בעבר הלא רחוק, רק טבחים מקצועיים הרשו לעצמם, הן מבחינה כספית והן מבחינה פסיכולוגית, לרכוש אביזרי מטבח יוקרתיים ומקצועיים, כיום כל אחד אשר כף רגלו דורכת במטבח מדי פעם יכול לקנות אביזר איכותי מתוך מגוון מוצרים.


סכינים, סכו"ם ומחבתות

השלב הראשון בהפיכת הבשלן החובב לבשלן חצי מקצועי הוא רכישת מספר סכינים ברמה גבוהה. ההבדל בין חיתוך בסכין מטבח "רגיל" לשימוש בסכין מטבח איכותי יותר הוא שמיים וארץ. ומאחר שאנחנו משתמשים בסכין כמעט בכל פעולה במטבח, שווה ורצוי לרכוש 2-3 סכינים באיכות גבוהה יותר. סכין לחיתוך ירקות ופירות, סכין איכותי לחיתוך בשר ועוד סכין לשימושים כלליים. המחיר לא יעלה על 100 שקלים לסכין איכותי.


אבל למה להסתפק בסכין ובסכו"ם? כל מי שטיגן בחייו ביצה או שניצל יודע שאם המחבת ישנה נושנה או עשויה מחומרים זולים, החביתה תצא שרופה והשניצל ייהרס. כדאי מאד להשקיע מעט ברכישת שני מחבתות אל-חלד באיכות טובה, מחבתות אשר בטיגון לא נדבקות והניקוי שלהן קל ונוח. למהדרין עדיף לקנות גם מחבת איכותית אחת לבשר.


רשתות וחוטי קשירה

ומה עם אביזרים לבישול עצמו? חשוב ואף חובה לרכוש מוצרים למזון עצמו, אשר מתבשלים עם הבשר והעוף, בעלי תו תקן בטיחותי וכל תעודות הכשרות למיניהן. כאשר אתם רוצים להכין עוף או בשר ממולא במשהו, איך תחזיקו את הבשר שלא יתפרק בתנור ויהרוס את כל הארוחה? עם רשת אלסטית מותאמת במיוחד לסוג בישול זה ולבשר אשר אותו אתם מכינים. מחירה של רשת אלסטית לבשר כזאת הוא כ- 20 שקלים, לא יותר. אבל זה ישפר לכם את הארוחה כל כך, שתצטערו שאתם לא מבשלים מדי יום...


מגוון חוטי קשירה לעופות ולבשר גם הם ישפרו לכם את חווית הבישול. לא תצטרכו יותר להיאבק בעוף ולהתפלל שלא יתפרק ולא יקרע באמצע הבישול או בשנייה לפני ההגשה לשולחן. פשוט לקשור את העוף, לבשל ולעשות את כל מה שצריך, ורגע לפני ההגדשה לשולחן לחתוך את החוט ולהגיש.


בתיאבון...


אולי יעניין אתכם גם לקרוא על ​רשתות אלסטיות למזון.

למאמר לחץ כאן >>>

Share by: