. . .
החומרים
אופן ההכנה
בסיר המיועד לגז ולתנור, (אני עושה חמין בסיר לבישול איטי) יש לטגן את הבצל, עד לשיזוף.
להניח את תפוחי האדמה, השעועית, הבשר ברשת, שוב תפוחי אדמה ושעועית.
להניח למעלה את הביצים.
למתכון חמין מעולה - יש להניח את שני התיונים בקצוות הסיר כשהחוט משתלשל לו מחוץ לסיר.
להרתיח מים, לערבב עם המים הרותחים מלח ופלפל ולצקת על החומרים בסיר.
המים צריכים להיות 3/4 גובה.
להביא לרתיחה ולהכניס לתנור למשך הלילה.
במהלך הלילה יש לבדוק את גובה המים, אם חסר.... יש להוסיף מעט כל פעם.
מוצרים יחודיים למזון ורפואה
שעות פעילות:
א'-ה' 08:30-17:00
בתיאום מראש
P.O.B. 2632, Raanana Tel. 972-53-9376054, Fax: 972-9-7463837, E-mail: irat@013.net | בדיקה
עירט | מוצרים יחודיים למזון ורפואה | מוצרים אלסטיים למזון ואריזה | חוטים אלסטיים | לולאות קשירה | רשתות אלסטיות למזון | רשתות לתעשיית המזון והאריזה
נבנה ע"י אינדקס מדיה בניה וקידום אתרים All rights reserved