. . .
החומרים - חזה עוף
אופן ההכנה - חזה עוף
לערבב בקערה שמן זית, דבש שום פפריקה מתוקה וחריפה פלפל שחור ומלח.
לחתוך חריץ בחזה העוף.
את חזה העוף המחורץ להכניס לקערת תערובת התבלינים ולעסות (ממש עיסוי)
למלא את האורז לחריץ שעשינו קודם בחזה העוף, לגלגל ולהכניס לשקית הניילון המצורפת לאריזת הרשת מיט אנד צ'יקן לצקת את יתרת הרוטב והאורז לשקית - להכניס למקרר למספר שעות.
להלביש את הרשת המצורפת לאריזה על שקית הניילון , להקפיד להשאיר את השקית פתוחה, כאשר הרשת מכסה את הנתח - יש להוציא את שקית הניילון כך שהרשת תכסה את הבשר.
להניח בתבנית אפיה, לשפוך את יתרת המרינדה מהשקית, לכסות בנייר כסף ולאפות 25 דקות בתנור שחומם ל- 180 מעלות. להוציא מהתנור לתת לבשר להתקרר מעט, לחתוך ולהסיר את הרשת.
מוצרים יחודיים למזון ורפואה
שעות פעילות:
א'-ה' 08:30-17:00
בתיאום מראש
P.O.B. 2632, Raanana Tel. 972-53-9376054, Fax: 972-9-7463837, E-mail: irat@013.net | בדיקה
עירט | מוצרים יחודיים למזון ורפואה | מוצרים אלסטיים למזון ואריזה | חוטים אלסטיים | לולאות קשירה | רשתות אלסטיות למזון | רשתות לתעשיית המזון והאריזה
נבנה ע"י אינדקס מדיה בניה וקידום אתרים All rights reserved